Προφορική Παρουσίαση στο Συνέδριο 2020 ACR

Μετά από μήνες προσπαθειών, τα αποτελέσματα της μελέτης REUMAVID αρχίζουν να παρουσιάζονται σε επιστημονικά συνέδρια. Για πρώτη φορά, παρουσιάζονται στο Συνέδριο 2020 ACR, την ετήσια συνάντηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ρευματολογίας.

Η μελέτη, με τίτλο Αξιολόγηση της πανδημίας COVID-19 από τη σκοπιά των ατόμων με ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις στην Ευρώπη: Αποτελέσματα της μελέτης REUMAVID, επιλέχθηκε για προφορική παρουσίαση.

Ο καθηγητής Marco Garrido Cumbrera πραγματοποίησε την παρουσίαση, σε μια  διαδικτυακή  συνεδρία που πραγματοποιήθηκε  στις 6 Νοεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της μελέτης δείχνουν αλλαγές στην υγειονομική περίθαλψη, ουσιαστικές αλλαγές στις συνήθειες του τρόπου ζωής που είναι επιζήμιες για την υγεία και πρωτοφανή επιδείνωση της ψυχικής υγείας των συμμετεχόντων στο REUMAVID. Το έργο θα συνεχίσει να συλλέγει δεδομένα για την αξιολόγηση των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 σε άτομα με ρευματικές παθήσεις στην Ευρώπη.

Σύνδεσμος για την περίληψη: https://acrabstracts.org/abstract/assessment-of-the-covid-19-pandemic-from-the-perspective-of-people-with-rheumatic-musculoskeletal-diseases-in-europe-preliminary-results-from-the-reumavid-studynews4

Το Reumavid είναι ένα έργο που διεξάγεται από την ομάδα Έρευνας Υγείας & Επικράτειας (HTR) του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης (Ισπανία)

Supported by

© 2021 Με Επιφύλαξη Παντός Δικαιώματος

This website uses its own and third-party cookies to analyze and improve your browsing experience. By continuing to browse, we understand that you accept their use.    More information
Privacidad