logo

ESP / FR / GB / GR / IT / CH / PT

ΠΟΙΟς EINAI Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΣΩ από ΤΟ REUMAVID?

  • Στόχος του  REUMAVID είναι: Να αξιολογήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων στη δραστηριότητα και τη λειτουργία της νόσου, την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και τη θεραπεία, τις υπηρεσίες υποστήριξης, την ευημερία, την ψυχική υγεία και τις ελπίδες και τους φόβους των ανθρώπων που ζουν με ρευματικές και μυοσκελετικές ασθένειες ).
  • Να αποτυπώσει την σκοπιά των ασθενών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανεκπλήρωτες ανάγκες σε θέματα που έχουν σημασία για τους ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων.
  • Η δημιουργία τεκμηριωμένων πληροφοριών για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας σε ασθενείς με  Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσιες .
  • Η παροχή δεδομένων σε οργανώσεις ασθενών που θα επιτρέψουν την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών σε καταστάσεις κρίσης
  • Ο εντοπισμός των φόβων και των προσδοκιών των ασθενών κατά τη διάρκεια της πανδημίας

TO REUMAVID ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

1
ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
1
ΧΩΡΕΣ
1
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
1
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ακυρώθηκε το ραντεβού τους με ρευματολόγο

58%

Αύξησαν το κάπνισμα

25%

Αύξησαν την κατανάλωση αλκοόλ

18%

Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσουν να ασκούνται

46%

Κινδύνευαν από άγχος

57%

Κινδύνευαν από κατάθλιψη

46%


Eιδήσεις

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Το Reumavid είναι ένα έργο που διεξάγεται από την ομάδα Έρευνας Υγείας & Επικράτειας (HTR) του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης (Ισπανία)

Supported by

© 2021 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

This website uses its own and third-party cookies to analyze and improve your browsing experience. By continuing to browse, we understand that you accept their use.    More information
Privacidad