Συνεδρία REUMAVID Στο Ετήσιο Συνέδριο 2021 του BSR:

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της μελέτης REUMAVID παρουσιάστηκαν την Δευτέρα
14 Απριλίου 2021 στο Ετήσιο Συνέδριο της Βρετανικής Εταιρείας Ρευματολογίας (BSR 2021). Το ενδιαφέρον που προέκυψε από τη μελέτη οδήγησε στην επιλογή της για διάφορες δραστηριότητες: ένα  ePoster,  που παρουσιάζει τα δεδομένα της μελέτης για το δείγμα του Ηνωμένου Βασιλείου (Αξιολόγηση των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 σε ασθενείς με ρευματικές παθήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο: Αποτελέσματα από τη μελέτη REUMAVID) και μια αποκλειστική συνεδρία για τη REUMAVID που παρουσιάστηκε από τον καθηγητή Marco Garrido-Cumbrera από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, τη Δρα Helena Marzo-Ortega από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λιντς και το Δρα Dale Webb από την Εθνική Εταιρεία Αγκυλοποιητικής Σπονδυλίτιδας (NASS), με πρόεδρο τη Δρα Victoria Navarro-Compán από το Νοσοκομείο της Λα Παζ. Οι ομιλητές παρουσίασαν στην ιατρική κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου τους στόχους, τη μεθοδολογία και τα κύρια αποτελέσματα της μελέτης σε εθνικό (ΗΒ) και διεθνές επίπεδο, καθώς και ένα από τα κύρια συμπεράσματα του REUMAVID: το σχετικό ρόλο των οργανώσεων ασθενών στην υπεράσπιση των ασθενών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.  

Το Reumavid είναι ένα έργο που διεξάγεται από την ομάδα Έρευνας Υγείας & Επικράτειας (HTR) του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης (Ισπανία)

Supported by

© 2021 Με Επιφύλαξη Παντός Δικαιώματος

This website uses its own and third-party cookies to analyze and improve your browsing experience. By continuing to browse, we understand that you accept their use.    More information
Privacidad